lidmaatschap_lidworden 

Proeftrainingen

Lijkt hockey je een leuke sport, maar weet je dat nog niet zeker? Dan is een proeftraining misschien een goede optie. Je mag dan twee keer vrijblijvend meetrainen voor je besluit om lid te worden van MHCW. Je kunt je aanmelden bij de technischecommissie via technischecommissie+'at'+mhcw.nl voor deze proeftrainingen. Zij kunnen aangeven bij welk team je kunt proefdraaien en wat er allemaal bij komt kijken.

Voor het meedoen aan een proeftraining is het wel van belang dat je een gebitsbeschermer aanschaft. Deze zijn voor een kleine € 5,00 te koop bij bijna iedere sportzaak. Een hockeystick kun je op de club lenen. Ook scheenbeschermers zijn verplicht en wellicht eerst te leen in de kennissenkring.


Aanmelden als lid

Ben je na twee proeftrainingen overtuigd van hockey als sport en MHCW als vereniging, dan heten we je graag welkom!

Je kunt lid worden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.
Door op de vraag om instemming met de privacyverklaring met 'ja' te antwoorden geef je MHCW toestemming om (de gegevens op) jouw formulier te verwerken.
Na het invullen krijg je via de e-mail bericht van de ledenadministratie over je aanmelding. Het is wel belangrijk dat je je aanmeldt via de website. Alleen op deze manier kan de jeugdcommissie je in een team plaatsen en kun je uiteindelijk wedstrijden gaan spelen. Kortom niet vergeten!

Link naar het Inschrijfformulier

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar bijvoorbeeld de secretaris: secretaris+'at'+mhcw.nl.

 
Agenda