Grote Clubactie: verkoop jij ook loten?
22-9-2022  |

Op zaterdag 24 september start de Grote Clubactie begonnen; ook MHCW doet mee! Alle jeugdleden tot en met de C ontvangen via hun coach een boekje. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. We hebben plannen voor een nieuw/ duurzaam clubhuis; hier kunnen we wel wat steun bij gebruiken!

Vraag je familie, buren, vrienden en mensen in de buurt of ze loten willen kopen. Dat kan via het boekje maar ook door het scannen van de QR code. De week na de herfstvakantie willen we graag alle boekjes weer retour hebben (uiterlijk 29 oktober).

Via je persoonlijke verkooppagina kan je bijhouden hoeveel loten je hebt verkocht. Je komt hier via de QR-code op je boekje. Bij de verkoop van 25 of meer loten ontvang je de Grote Clubactie Medaille. De topverkopers van MHCW zetten we ook in het zonnetje. Meer informatie staat in het verkoopboekje.

Vragen? Mail aan: [email protected]

Succes met verkopen!