We zijn weer begonnen.......
7-9-2022  |

We zijn weer begonnen. Er wordt weer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn gespeeld.

Afgelopen zondag is het hockeyseizoen op een gezellige manier geopend met mocktails, teamfoto’s en wedstrijden van de veteranen, Heren 1 en Heren 2. Alle wedstrijden konden rekenen op enthousiaste toeschouwers.

Graag jullie aandacht voor het volgende:

- Ook dit jaar doen we mee aan Rabo-clubsupport. Stem via de Rabo App of op rabobank.nl/ clubsupport op MHCW. Zie de bijlage.

- Op zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. In de week ervoor krijgen de jeugdleden tot en met de C de verkoopboekjes met QR-code om loten te gaan verkopen bij buren en bekenden.

- De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt op donderdag 29 september gehouden in het clubhuis van MHCW. Uiterlijk twee weken van te voren worden de stukken verstuurd per mail. Er is nog ruimte voor een nieuw bestuurslid. Mocht je interesse hebben, laat dat dan weten aan één van de bestuursleden of stuur een mailtje aan [email protected]

Veel plezier op het hockeyveld!

Bijlage: RABOClubSupportFLYERFASE2A5HockeyWT(1).pdf