Super opbrengst Grote Clubactie
3-12-2021  |

Wij hebben dit jaar een superopbrengst van de Grote Clubactie. Een bedrag van bijna 3000,- euro (2.942,16). Vele leden hebben zich ingezet om dit grote bedrag op te halen. We hebben een aantal superverkopers en deze willen we graag in het zonnetje zetten:

Sebas (J8E1)      84 loten

Lars (JD1)           47 loten

Maren (MD1)    45 loten

Olav (JD1)          42 loten

Isabel (Funkey) 41 loten

Aline (MD2)       41 loten.

Deze zes leden krijgen allemaal een hockeybal met het logo van MHCW. Dank voor jullie inzet.

JD1 en MD1 staan op een gedeelde eerste plek en hebben beide, per team, 169 loten verkocht.

Als doel van deze actie hebben we het nieuwe clubhuis/ verduurzamen van het clubhuis. We gaan de komende periode bekijken of we al iets kunnen aanschaffen wat hierbij past; bijvoorbeeld met de plannen voor het vernieuwen van onze kantine. We hebben een nieuwe kantinecommissie en hopen dat zij vanaf het voorjaar los kunnen met de plannen voor de kantine.

Dank nogmaals voor de inzet,

Bestuur MHCW

Bijlage: DigitaleCheque2021.pdf