bericht van het bestuur
3-12-2021  |

Beste leden,

Deze week is het bericht gekomen dat er geen aanpassingen komen in de avondlockdown voor de amateursport. In het bestuur van MHCW zijn gisteren de consequenties hiervan besproken. Wij hebben afgesproken dat wij de lijn van de KNHB volgen. Dat maakt dat er overdag tot 17 uur in de zaal kan worden getraind en dat de zaalcompetitie doorgaat. Daarbij staat het iedereen vrij, spelers, rijdende ouders, begeleiders, hierin individuele keuzes te maken als zij hier bezwaren tegen hebben. Verzoek is dit z.s.m. bij de coaches aan te geven; dan kan hier rekening mee gehouden worden. Het is wel handig op tijd te weten of er genoeg spelers etc. zijn voor een wedstrijd. Let graag nog even goed op de aanvangstijden van de wedstijden in de zaal; er wordt nog hard gewerkt aan het passend maken van het zaalwedstrijdenschema.

Bij deze de link naar de site van de KNHB met de veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen over gevolgen coronavirus voor hockeysport (knhb.nl)

Verder zijn de Corona-maatregelen vanaf 13 november nog steeds van kracht (zie bijlage). Vanaf 18 jaar zal een Coronatoegangsbewijs nodig zijn om de sportzalen te betreden.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze periode en blijf vooral gezond. Zodra er aanpassingen zijn dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

Bestuur MHCW

Bijlage: CoronamaatregelenMHCWvanaf13november2021(1).pdf