Grote clubactie; verkoop je ook loten?
19-9-2021  |

Op zaterdag 18 september is de Grote Clubactie begonnen; ook MHCW doet mee! Alle jeugdleden tot en met de C hebben een boekje ontvangen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. We zijn begonnen met het maken van plannen voor een nieuw en duurzaam clubhuis; hier kunnen we wel wat steun bij gebruiken!

Vraag je familie, buren, vrienden en mensen in de buurt of ze loten willen kopen. Dat kan via het boekje maar ook door het scannen van de QR code.

Mocht de QR code niet werken – dan graag een appje naar je coach of mailtje naar [email protected] (met daarin het mobiele nummer waar de foto heen kan worden gestuurd). Dan krijg je een foto van je QR code – die zal wel werken. Het heeft met het printen van de stickers te maken hebben we inmiddels ontdekt. Dit is op te lossen dus we horen het graag!

Succes met verkopen!