Start competitie en andere info m.b.t. de start van het hockeyseizoen
8-9-2021  |

De trainingen zijn al even begonnen en komend weekend start eindelijk de competitie. Bij deze jullie aandacht voor een aantal zaken om dit hockeyseizoen goed te laten verlopen zoals de Corona-maatregelen, het fluiten van wedstrijden en de inzet van vrijwilligers.

Corona-maatregelen

De nu geldende Corona-maatregelen zijn door de KNHB op een rij zijn gezet. Zie de bijlage. Vooral aandacht voor de basisregels en de 1,5 meter afstand. Fijn dat er weer ouders en ander publiek kan komen kijken bij de wedstrijden –  wel zijn wij verplicht een gezondheidscheck te doen en jullie te vragen 1,5 meter afstand te houden. Ook bij het kijken van de wedstrijden aan het hek. Wij rekenen op ieders medewerking om alles goed te laten verlopen.

Scheidrechters

Op dit moment hebben we te weinig scheidsrechters waardoor het lastig is de planning voor de komende weken rond te krijgen. Afgelopen jaar is, mede door Corona, de scheidsrechtertraining niet door gegaan en hebben nog teveel spelers van jongens en meiden A en heren 1 geen scheidsrechterkaart. Wij verwachten van hen allen dat zijn de training gaan volgen in september en dan z.s.m. hun kaart gaan halen (zie ook bericht op de website). Tot dat deze groep hun kaart heeft worden de huidige leden met kaart meer ingezet om alles rond te krijgen.

Oproep:zijn er nog ouders met een kaart, ook al is deze heel oud, het zou heel fijn zijn als je wilt fluiten. Graag een berichtje naar: [email protected]

Vrijwilligers

Een hockeyclub als MHCW is afhankelijk van vrijwilligers; gelukkig zetten vele ouders zich in als coach, lid van een commissie of hulp bij de schoonmaakactie….. maar we kunnen meer hulp gebruiken. We hebben kleine klusjes en mooie commissie-of bestuursfuncties vacant. Wil je meer weten? Stuur een berichtje naar [email protected] of spreek één van de bestuursleden aan; dan nemen we contact met je op.

Tot slot, op donderdag 7 oktober is de ALV. We hebben een kandidaat nieuwe voorzitter maar zijn ook nog op zoek naar een lid met als aandachtsgebied de sponsoring en een penningmeester. De stukken voor de vergadering volgen uiterlijk 2 weken van te voren.

Op naar een sportief seizoen!

Graag tot ziens op het veld.

Bestuur MHCW

P.s Op 18 september start de Grote Clubactie. De loten worden eind volgende week verspreid onder de jeugdleden tot en met de C teams.

Bijlage: CoronamaatregelenMHCWseptember2021(1).pdf