Wij zijn op zoek naar jou!
8-7-2021  |

De vrijwilligers van MHCW zorgen ervoor dat de club zo'n gezellige, leuke en sportieve club geworden is. Wil jij daar ook deel vanuit maken?

Heb jij af en toe een kwartiertje over of structureel tijd om wat voor de club te doen? Dan komen we heel graag in contact met jou.

Wij zijn op zoek naar mensen die:

• ons willen helpen om het sponsorbeleid verder uit te werken
  • met 1 of meerdere sponsoren in gesprek willen gaan om te onderzoeken wat we elkaar kunnen bieden
  • nieuwe sponsoren willen benaderen
  • willen uitzoeken wat er leeft binnen onze club en daar activiteiten op willen aanpassen
  • deel willen nemen aan het bestuur
  • teams willen trainen
  • de kantine leuk willen organiseren
  • af en toe een extra kantinedienst willen draaien
  • een training of cursus willen verzorgen voor onze trainers of een groep van onze sponsoren
  • 1x per jaar willen deelnemen aan de kascommissie
  • het clubhuis aan het begin van het seizoen willen schoonmaken
  • ……..

Wil je heel graag wat doen, maar weet je niet of je wel voldoende tijd hebt, dan horen we het ook graag. Wij denken in mogelijkheden en kijken graag met jou mee wat de mogelijkheden voor een samenwerking kunnen zijn.

Samen maken we de club nog leuker, sportiever en gezelliger.

Mail je ons? ([email protected])

Of spreek één van ons aan op het hockeyveld.

Rob, Jaap, Paulien, Emke, Brenda en Reeuwert