Na de zomervakantie; scheidsrechters trainingen voor H1, JA1, MA1, MA2 en MA3
30-6-2021  |

Bij elke wedstrijd zijn goed opgeleide scheidsrechters onmisbaar. De hockeyclubs zijn verplicht bij de wedstrijden van elftallen die niet onder Tophockey vallen zelf voor de scheidsrechters te zorgen. Daarom ben je zodra je de leeftijd van de B-categorie hebt bereikt, binnen MHCW verplicht het scheidsrechtersdiploma te halen en regelmatig wedstrijden te fluiten. Zoals je zelf gefloten bent, toen je in de C en D speelde. En nog steeds gefloten wordt.

(zie het beleid omtrent scheidsrechters van MHCW in het Lisa-team gedeelte (Club > documenten > beleid)

Direct na de zomervakantie starten de scheidsrechters trainingen voor de nieuwe teams H1, JA1, MA1, MA2 en MA3. Eind augustus begint de training en eind september is het examen voor alle spelers die nog geen kaart hebben. Daarna gaat iedereen ingedeeld worden om wedstrijden te fluiten. We hebben iedereen echt nodig om alle wedstrijden (gemiddeld 7 per weekend = 14 scheidsrechters) te kunnen spelen. Nadere informatie over de trainingen volgt via Reeuwert.

Later in het najaar volgt een ronde voor de B-teams.

Daarnaast is vrijwillig aanmelden voor de scheidsrechter training erg welkom. Ook erg leuk voor ouders, trimmers, veteranen. Met hoe meer scheidsrechters we zijn, hoe minder vaak je hoeft te fluiten…… Aanmelden kan via [email protected].