Spannende wedstrijd bij MHCW – gefloten door Coen van Bunge
2-5-2021  |

Spannende wedstrijd bij MHCW – gefloten door Coen van Bunge

Op zaterdagmiddag 1 mei hebben MA1 - Dames 1 een wedstrijd gespeeld die is gefloten door Coen van Bunge. Coen van Bunge is één van de beste hockey scheidsrechters van Nederland en heeft gefloten op EK, WK en Olympische spelen. Onlangs heeft hij de scheidsrechters van MHCW via een digitale sessie de kneepjes van het vak geleerd. Op de vraag of hij een wedstrijd bij MHCW wilde fluiten zij hij JA. Deze wedstrijd was op zaterdag 1 mei. Samen met Denise Kapma, oud lid van MHCW en bondsscheidsrechter, heeft hij de wedstrijd gefloten. Spannende wedstijd die in 1-1 is geëindigd en uiteindelijk met shoot-outs is beslist. MA1 heeft met 4-3 gewonnen. Als met al een super mooi initiatief – dank aan een ieder.

(meer foto’s op het LISA-team gedeelte (club - documenten – foto’s).