Verzoek invullen enquête studenten sportkunde (Menthe en Tom)
22-12-2020  |

Hallo spelers, leden, vrijwilligers, ouders en/of verzorgers van MHC Westerkwartier,

Wij zijn Tom Hamhuis en Menthe Harssema (trainer en evenementen commissie lid MHCW), 1e jaars Sportkunde studenten aan de Hanzehogeschool Groningen.

Wij zijn bij jullie club gekomen om de vereniging te onderzoeken en advies te geven. Hier hebben wij jullie hulp voor nodig.

Wij zijn informatie aan het verzamelen over de huidige staat van de vereniging. Dit doen wij met behulp van een korte anonieme enquête. Hierin laten jullie ons weten wat je van de vereniging vindt.

Wat zijn goede punten? Wat zijn verbeter punten? Wat zou je graag willen zien veranderen of waar ben je juist heel trots op?

Deze informatie helpt ons de vereniging beter te analyseren, zodat wij daarna de club verder kunnen helpen met advies. We hopen dat jullie een paar minuten de tijd hebben om de enquête in te vullen om de club te helpen.

Bedankt!

Namens Tom en Menthe