Update bestuur; o.a. Corona-maatregelen
8-11-2020  |

Beste leden,

Hierbij een aantal mededelingen vanuit het bestuur:

De ALV zal dit jaar digitaal worden gehouden; dit is mogelijke door een  tijdelijke Corona-spoedwet. Dit zal zijn op donderdag 10 december om 20.00 uur via Teams. Twee weken van te voren zullen de te bespreken stukken worden gemaild. Daarbij dan ook de informatie over het aanmelden voor de ALV.

In september is het scheidsrechterbeleid gecommuniceerd. Toen is ook aangegeven dat we in november een ronde uitleg en het scheidsrechterexamen zouden organiseren. Gezien de huidige Coronamaatregelen is dit niet goed te organiseren. Zodra dit wel mogelijk is zullen we hierover communiceren.

Corona-maatregelen

De laatste maanden zijn diverse Cornona-maartegelen gecommuniceerd binnen MHCW. Al deze berichten staan in het Lisa-team gedeelte bij Club > documenten > Cornona-maatregelen; alle communicatie op een rij.

Voor de duidelijkheid zijn de huidige maatregelen op een rij gezet met enkele aanvullingen. Deze zijn opgenomen in de bijlage.

De KNHB heeft deze week bekend gemaakt dat er geen zaal hockeycompetitie gespeeld gaat worden en ook geen midwintercompetitie. Zodra het mogelijk is zal de huidige competitie weer worden hervat. Op dit moment streeft de KNHB ernaar om de competities weer op te starten in januari of in februari. Zie ook de website van de KNHB. De laatste twee weken hebben we intern op de club een interne competitie opgezet. Over het vervolg volgt nog meer informatie.

We wensen iedereen veel gezondheid toe in deze bijzondere tijd.

Groeten,

Bestuur MHCW