Start nieuw hockeyseizoen deel 2, competitiewedstrijden
1-9-2020  |

Komend weekend starten de competitiewedstrijden. Hierbij de beloofde aanvullende informatie, zie ook de veiligheids- en hygiëneregels in verband met het coronavirus op de website van MHCW.

1. Uitspelende teams vertrekken niet vanaf de club maar vanaf een andere locatie in Zuidhorn. Voorstel parkeerplaats bij gemeentehuis/NS station.
  2. Advies voor het dragen van mondkapje vanaf 13 jaar, indien personen van buiten je huishouden in één auto reizen.
  3. Beperk het gebruik van de kleedkamers tot een minimum. Advies: thuis omkleden en thuis douchen.
  4. Volg looproutes/ aanwijzingen op het terrein.
  5. Cornermaskers en overige beschermmiddelen (iedere team heeft eigen materialen) steeds zelf schoonmaken. Materialen hiervoor zullen door Reeuwert Blink verspreid worden aan coaches.
  6. Graag aandacht voor corona spelregels (2 grote borden) op de club, in het bijzonder: vertrek direct als de wedstrijd afgelopen is om onnodige drukte te vermijden.
  7. Niet meer dan 3 volwassen per picknicktafel.
  8. Inmiddels gelden voor sportkantines, als het gaat om Corona, dezelfde maatregelen als voor de Horeca. Dit betekent registratie bezoekers en gezondheidscheck. Wij zien dit als een complex proces dat lastig te realiseren is. Daarom is gekozen om (voorlopig) koffie en thee buiten te verkopen. Het clubhuis is alleen open voor de toiletten en indien nodig de kleedkamers.
  9. Check voorafgaand aan een uitwedstrijd de website van de betreffende vereniging. Niet elke vereniging treft dezelfde maatregelen. Zo zijn er verenigingen waar publiek geweerd wordt of waar het clubhuis "deels” gesloten is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij rekenen op ieders medewerking om alles goed te laten verlopen.

Vanuit het bestuur zijn Reeuwert Blink  (06-53590709) en Emke van Hoogdalem (06-29066354) de coronacoördinatoren. Zij zijn regelmatig aanwezig en anders telefonisch bereikbaar bij vragen. Wij vragen de ouders die kantinedienst hebben, op de wedstrijddagen, mee te kijken naar het naleven van de corona-afspraken en vragen te beantwoorden. Informatie ligt achter de bar.

Zie verder ook de website van de KNHB voor aanvullende en actuele informatie.