Start nieuw hockeyseizoen – graag jullie aandacht voor het volgende
14-8-2020  |

Komende week starten de trainingen en in het weekend van 5 september de wedstijden. We vragen jullie aandacht voor een aantal veiligheids- en hygiëneregels. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen in deze Corona-tijd dat we weer fijn en veilig kunnen hockeyen.

Voor nu eerst de maatregelen voor tijdens de trainingsweken. Deze maatregelen komen uit het algemeen protocol verantwoord sporten van NOC*NSF. De aanpassingen voor de wedstijddagen volgt nog in de week voor 5 september. Zo ook volgt er nog nieuws over de opening van het nieuwe hockey seizoen.

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

Wij vragen jullie om onderstaande maatregelen uit te voeren:

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • houd 1,5 m afstand tot personen van 18 jaar of ouder, alleen uitzondering tijdens het sporten en tot kinderen t/m 12 jaar;
  • vermijd drukte;
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • schud geen handen.

Ouders mogen het sportcomplex weer op maar we vragen jullie dit zo min mogelijk te doen.

Daarbij is ook het advies om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen wanneer personen van buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar de hockeyclub gaan.

Informeer je kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.

Tot slot nog een andere oproep; zoals jullie merken wordt er achter de schermen door vele vrijwilligers al gewerkt aan het goed opstarten van het nieuwe hockeyseizoen. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken, bij voorbeeld in de sponsorcommissie en de kantinecommissie. Interesse; graag een mailtje aan [email protected]