Bericht van de TC
9-11-2019  |

Nieuws vanuit de (nieuwe)Technische commissie

Sinds enkele maanden zijn de jeugdcommissie en de technische commissies samengegaan en hebben we alleen nog een technische commissie.

De Technische Commissie (TC) zorgt ervoor dat alle leden kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen. De commissie stelt de teams samen, stelt trainers en coaches aan en ondersteunt de trainers en coaches met opleidingen

Door te werken met verschillende portefeuilles kunnen we alle activiteiten beter op elkaar afstemmen en kunnen we ons beleid verbeteren. Bovendien verdelen we zo de werkzaamheden beter onder de verschillende leden. We hebben nu de volgende portefeuilles binnen onze commissie:

• Trainers werven en selecteren
  • Beleid en kwaliteit trainingen (veld en zaal)
  • Teamindeling beleid (veld en zaal)
  • Werving en introductie nieuwe leden
  • Coaches werven en begeleiden
  • Uitvoering planning trainingen (veld en zaal)
  • Materiaal (tijdelijk)

Misschien hebben jullie al het een en ander gemerkt en we hopen dat jullie in de nabije toekomst nog meer verbeteringen merken. Natuurlijk zijn we enthousiast, maar ook lerend… Dus, heb je vragen of opmerkingen dan horen we dat graag. Mocht je zelf enthousiast zijn om je steentje bij te dragen voor een portefeuille dan ben je natuurlijk meer dan welkom. Je kunt ons mailen via technischecommissie+at+mhcw.nl en natuurlijk kun je altijd iemand van de commissie aanspreken.

De technische commissie bestaat momenteel uit de volgende mensen: Margriet Blijham, Sophie Crijns, Dirk Fennema, Willemien ten Kate, Michiel Kerkhof, Agnes Lenstra, Kaj Staal, Magda Ros, Willem Veldkamp, Marc v/d Woude en Harja Zwaan.