Wedstrijdsecretaris:


  Reeuwert Blink

  06-53590709

  Wedstrijdsecretaris+'at'+mhcw.nlHockey.nl
Het nieuwe officiƫle wedstrijdtenue van MHCW is gelanceerd!
4-11-2019  | 
Na lang wachten ging het dan eindelijk toch gebeuren: op zaterdagavond 2 november reikte MHCW het nieuwe Reece wedstrijdshirt uit aan al haar spelers. Deze nieuwe shirts werden mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Spril, kledingsponsors 1Kapper.nl en Sportmaat!

Om praktische redenen kregen de jongste jeugd spelers van het nieuwe Mix F1-team en de jongens van A1 (die die dag hun eerste wedstrijd in de landelijke subtopcompetitie speelden) hun shirt al iets eerder. Een soort primeur dus voor hen!


Op de avond liet voorzitter Rob iedereen proosten op de nieuwe kledinglijn en konden alle andere teams hun shirts ophalen en gelijk laten bedrukken. Dat werd even bemoeilijkt doordat de stroom in het clubhuis uitviel.... Gelukkig kon dat ook weer worden opgelost en werd er met man en macht gewerkt om alles toch gedaan te krijgen. Dat was topsport voor de organisatie en de mensen van Sportmaat, klasse mensen! En met een hapje, drankje en muziekje werd het toch een ontspannen en geslaagde avond!


N.B. Mocht in alle drukte jouw shirt tussen wal en schip zijn geraakt en niet bij jou terecht gekomen zijn, neem dan even contact op met de sponsorcommissie.


Deze foto is gemaakt door Caroline van der Schaaf (Foto Met Karakter)

Er staat ook een bericht over het gebeuren op WelkomInZuidhorn.


terug naar vorige scherm
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda