We zoeken nog vrijwilligers!
29-9-2019  | 
Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen club, geen hockey, geen evenementen....Help je mee? We zoeken bijvoorbeeld een secretaris, een algemeen bestuurslid en een paar evies:

Een nieuwe secretaris. Behalve de algemene rol als bestuurslid zorgt de secretaris specifiek voor organisatie en notuleren van vergaderingen. Per de volgende ALV loopt de termijn van de huidige secretaris af en ze is niet beschikbaar voor een volgende termijn, dus zijn we dringend op zoek naar een opvolger....

Een tweede algemeen bestuurslid. Behalve de specifieke bestuursleden (vz, secr. pennm. etc) hebben we ook plek in het bestuur voor twee algemene bestuursleden, die het bestuur ondersteunen en een aantal zaken beheren, zoals bijvoorbeeld linking pin zijn met een commissie. De functie van tweede algemeen bestuurslid staat helaas al een tijdje vacant....

Evies, oftewel evenementencommissieleden. Onze commissies samen zorgen voor het reilen en zeilen van de club. Zo ook de evenementencommissie, die zorgt voor de vrolijke omlijsting van het hockeygebeuren met seizoensopeningen, pietentoernooien en wat dies meer zij. Zij hebben altijd handjes nodig en zijn vanwege vertrek van enkele leden nu onderbezet. Enthousiaste inzet van ouders van jeugdleden is zeer welkom! Maar ook A- en B-jeugd: niks voor jullie?

Heb je belangstelling of wil je meer weten? Vraag de betreffende functionaris of commissie eens wat het inhoudt en meld je aan. Je bent van harte welkom!

terug naar vorige scherm
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda