Je eigen verklaring (AVG flits 6)
7-9-2018  | 

Vanaf 25 mei geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU en in Nederland de AVG . AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming. In korte nieuwsflitsen houden we je op de hoogte van wat de AVG voor MHCW betekent. In flits 6 gaat het over eigen verklaring(en). Het gehele bestuur heeft al getekend, nu de rest van de vereniging nog!


Alle leden en vrijwilligers van MHCW moeten een verklaring ondertekenen. Vrijwilligers verklaren zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens van leden. Als lid verklaar je dat je het eens bent met het bewaren, gebruiken en opslaan van je gegevens conform de privacyverklaring van MHCW. Voor nieuwe leden zal dit geregeld worden via het aanmeldformulier, wat hiervoor aangepast is.


Vandaag krijg je jouw instemmingsverklaring in je mailbox. Even printen, ondertekenen, inscannen en terugmailen is alles wat je hoeft te doen. Doe het snel want: privacy gaat iedereen wat aan!


Heb je geen mail ontvangen of heb je vragen over MHCW en de AVG? Laat het weten aan het bestuur of stel je vraag via het mailadres van de secretaris.


terug naar vorige scherm
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda