Om alvast in de agenda te zetten:de traditionele zaaltraining in de QSS voor de 11tallen zijn dit jaar op zondag 17 en zondag 24 november! De indeling volgt z.s.m..
Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober zijn er i.v.m. de herfstvakantie geen trainingen!
De 2e avond van de scheidsrechterscursus is niet op dinsdag de 15e in het clubhuis maar op  woensdag de 16e in gebouw Klein Hanckema (naast de Hervormde Kerk) aan de Jellemaweg in Zuidhorn. Tijd gewoon vanaf 19:30 uur.
'De scheidsrechterscursus gaat nu echt van start! Er zijn twee cursusavonden op dinsdag 8 en 15 oktober om half 8. Heb jij geen mailtjes hierover ontvangen, maar wil je wel graag deelnemen aan de cursus? Stuur dan een mailtje naar [email protected] . Wij wensen iedereen veel succes en plezier met de
Schrijf het vast in je agenda: 6 november is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van MHCW. Jij komt toch ook?
Onze vereniging draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen club, geen hockey, geen evenementen....Help je mee? We zoeken bijvoorbeeld een secretaris, een algemeen bestuurslid en een paar evies:
Krijg je vandaag of binnenkort een jeugdige MHCW-er met een lotenboekje aan de deur? Koop dan alsjeblieft een of meer Grote Clubactieloten van hem of haar!

Hij of zij is namelijk voor de club op pad, hulde!