Schrijf het vast in je agenda: zondag 1 september is de seizoensopening!
Komt allen op de AMERIKAANSE LUNCH. Elk team neemt wat lekkers mee (hartige taart, salade, bladerdeeghapjes, zoetigheid, ....).
Er worden ook nieuwe shirts uitgereikt en teamfoto's gemaakt, dus zorg dat je er bij bent!
Een klein groepje deelnemers van diverse pluimage wandelde, hockeyde en had plezier op het hockeyveld van MHCW. De training begon om 10 uur 's morgens met wat gecoördineerd wandelen en een aantal min of meer technische oefeningen. Gelukkig werd bij het partijtje op het einde de score niet formeel bijgehouden, want de doelpunten
Hallo allemaal,
 
Ik ben Margriet, velen zullen mij al kennen uit de afgelopen 15 jaar dat ik hier rondloop als hockeyend lid, trainer, coach en lid van de technische commissie. Hiernaast studeer en woon ik nu in Groningen en ben ik veel op Schiermonnikoog te vinden, waar ik werk bij een animatieteam.
Meiden D1/ D2 toernooi een groot succes!
 
Alle ingrediënten die een toernooi tot een groot succes maken, waren afgelopen zondag aanwezig tijdens het meiden D1/D2 toernooi.
 
Onze huidige scheidsrechterscoördinator stopt er mee. NEEM JIJ HET VAN HEM OVER?

Om je gerust te stellen: zelf goed kunnen fluiten is geen vereiste, een beetje affiniteit er mee is hooguit een pre. Het is wel handig als je georganiseerd, goed met 'lijstjes' en communicatief bent.


De scheidsrechterscursus komt er weer aan! Aan het begin van het nieuwe seizoen zal de scheidsrechterscursus gestart worden waar alle ABC-jeugd voor wordt uitgenodigd.  Val jij nou buiten deze categorie en zou je graag wat meer leren over de spelregels van hockey, meld je dan aan via [email protected] . Zet hierin even je naam
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda