Geniet allemaal van een welverdiende vakantie. En aan het eind van die vakantietunnel gloort er... een nieuw seizoen! We zien je graag na de vakantie terug op het veld van MHCW!
Hieronder vind je waar en wanneer je informatie kunt vinden.
Afgelopen april heeft een clubhuis vol vrijwilligers de 'instructie Verantwoord Alcohol schenken' gevolgd. Deze werd georganiseerd door het bestuur in samenwerking met gemeente Zuidhorn en Huis van de Sport Groningen. Alle deelnemers zijn geslaagd! Gisteren, op het lustrum, kwam onze wethouder hiervoor feestelijk de deelnemers hun
Helaas, het zit er weer op. Maar wat was het mooi. Van begin tot eind een tropisch feest.

Wil je nog even nagenieten, of was je er helaas niet bij en wil je ook even wat sfeer proeven? Kijk op de facebook-pagina's van het lustrum en van MHCW. Daar zijn al vele foto's geplaatst en gedeeld.
Kijk voor de nieuwste nieuwsbrief in de bijlage. Het is een hele dikke nieuwsbrief geworden aan het einde van dit seizoen met bijdragen van vele teams en commissies, boordevol terug- en vooruitblikken en uitnodigingen/oproepjes.

Veel leesplezier gewenst!

Gebruik je je stick alleen als je met de kinderen een ballet­je slaat?
Had je dat buikje niet toen je nog hock­eyde?
Heb je het hockeyen destijds laten vall­en maar nu iets meer tijd om handen?
Dan zijn we op zoek naar jou.
Wij zijn de veteran­en, goed volk in de leeftijd van 35 jaar en ouder.
Wegens werkzaamheden aan de spoorbrug is ons veld tot eind 2017 niet bereikbaar vanaf de kant van de Tanderij (Westergast).

We zijn wel bereikbaar vanaf de Sloep!