Beste leden,
De Corona-maatregelen zijn deze week voor het buiten sporten niet aangepast en geven de ruimte om buiten te trainen; zie ook de website van de KNHB. Jeugdteams kunnen trainen in teamverband en de senioren in tweetallen. Na overleg met de trainers en TC is besloten vanaf komende week de trainingen weer te hervatten.
Beste leden van MHCW,
Als eerste de beste wensen voor 2021! Wij wensen jullie veel gezondheid en sportiviteit toe!
Hallo spelers, leden, vrijwilligers, ouders en/of verzorgers van MHC Westerkwartier,
Wij zijn Tom Hamhuis en Menthe Harssema (trainer en evenementen commissie lid MHCW), 1e jaars Sportkunde studenten aan de Hanzehogeschool Groningen.
Beste leden,

Hierbij een aantal mededelingen vanuit het bestuur:
•         De ALV zal dit jaar digitaal worden gehouden; dit is mogelijke door een  tijdelijke Corona-spoedwet. Dit zal zijn op donderdag 10 december om 20.00 uur via Teams. Twee weken