Ontdekkingsreizigers, de Nasa, chirurgen, security enz.... 10 F-teams uit regio Noord kwamen afgelopen zaterdag naar MHCW voor het afsluitende jongens en mixed F-toernooi met het thema ‘beroepen’.
Onze huidige scheidsrechterscoördinator stopt er mee. NEEM JIJ HET VAN HEM OVER?

Om je gerust te stellen: zelf goed kunnen fluiten is geen vereiste, een beetje affiniteit er mee is hooguit een pre. Het is wel handig als je georganiseerd, goed met 'lijstjes' en communicatief bent.

Jammer hè, het seizoen is afgelopen en de vakanties staan voor de deur! Wat is er leuker dan om nog ter afsluiting gezellig een middag lekker te hockeyen met (jeugd-)spelers, trainers, vrijwilligers en familieleden? Niks dus. Gelukkig is die mogelijkheid er en wel op zaterdag 6 juli. We hebben het familietoernooi en het C/D/E-tentenkamp!
Het ene seizoen is nog niet afgelopen, of het volgende dient zich al aan....
De jeugd- en de technische commissie werken achter de schermen al aan de opgave van competitieteams bij de bond en de bijbehorende teamindeling voor het seizoen 2019/2020!

Hieronder de tijdsplanning van het indelingsproces:
De scheidsrechterscursus komt er weer aan! Aan het begin van het nieuwe seizoen zal de scheidsrechterscursus gestart worden waar alle ABC-jeugd voor wordt uitgenodigd.  Val jij nou buiten deze categorie en zou je graag wat meer leren over de spelregels van hockey, meld je dan aan via [email protected] . Zet hierin even je naam
Schrijf het vast in je agenda:

Zaterdag 6 juli 2019 ‘MHCW goes glamping’
Met:

13 – 16 uur Familie-slottoernooi voor alle MHCW-leden + familie
16:30 uur Zomerkamp voor C/ D/ E-jeugd tot zondag 7 juli 10:00 uur

Verdere informatie volgt nog via de website + clubhuis + facebook
Kent u dat, van die dagen waarop de kinderen rond etenstijd trainen, de een laat thuis komt van zijn werk en de ander ook nog een vergadering heeft. Met een licht gevoel van stress en schuld rent u de winkel in op zoek naar een gemakkelijke snelle hap.
In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld!