Geef onze club rond de Kerst wat extra's.   Denk bij het kopen van je kerstcadeaus aan onze vereniging. Sponsor met je aankopen gratis onze club en ontvang zelfs een deel van het aankoopbedrag terug.
Hebben we zo'n mooi nieuw veld, ligt er sneeuw op....
Gelukkig is er in de winter ook nog zaalhockey. Vandaag ook weer, zowel uit als in onze eigen Quicksilver S. Kom gerust kijken en aanmoedigen!
We kregen bericht van de Grote Clubactie dat de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2018 bekend is! De 46ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. Je kunt de uitslag bekijken op de lotchecker van de actie.
Sinds afgelopen ALV hebben we een nieuwe voorzitter! Meinette Venema heeft de afgelopen drie jaar de club met vastberaden hand geleid, en heeft aan de wieg gestaan van MHCW als twee-velder. Maar toen werd het tijd voor andere  dingen. Gelukkig voor MHCW hebben we al per direct een opvolger: Rob van Dorssen. Hieronder stelt hij zich even
Afgelopen ALV is tevens oud-penningmeester Jaap Tel opnieuw benoemd als penningmeester. Hij zal begin 2019 het stokje van Evelyn Goris overnemen. Tegen die tijd zal hij zich hier ook even aan u voorstellen.
Je hebt het in de nieuwsbrief al kunnen lezen dat - nadat de functie van vertrouwenspersoon een tijdje vacant is geweest - we heel blij zijn dat Remcke Brouwer dit op zich wil nemen! Hieronder stelt zij zich even voor: