Noteer vast in je agenda: woensdagavond 1 november is het examen voor de scheidsrechterscursus. Aanvang 19:30. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
Heb jij op de seizoensopening ook op het bankje gezeten? Dan ben je vast op de foto gekomen!

Aernout Steegstra heeft weer prachtige foto's gemaakt. Je kunt ze onder andere bekijken op Facebook en op de website van foto Wiersma en binnenkort komen ze weer op een poster in het clubhuis.
Wij zoeken vrijwilligers, bestuursleden, commissieleden! JOU dus! We zoeken bijvoorbeeld nog een PR-functionaris, een websitebeheerder en een algemeen bestuurslid. Maar er is nog veel meer te doen!

Heb je geen tijd? Hebben wij ook niet. Wij zijn ook allemaal drukke mensen met werk, gezin, hockey en andere activiteiten...
De scheidsrechterscursus is (net) begonnen. In het clubhuis krijgen een hele groep jonge hockeyers cursus de ins en outs van de spelregels! In totaal zijn er drie woensdagavonden voor de jeugd om de fijne kneepjes te leren. Ook zijn er twee sessies op zondagen gepland voor volwassenen. Veel succes allemaal!
Doe je mee aan de Grote Clubactie?

Bij de Grote Clubactie verkopen jonge jeugdleden van (sport-)clubs loten aan hun familie, vrienden, straat en woonplaats. 80% van de opbrengst gaat naar de club en de lotenkopers maken kans op mooie prijzen. Is dat win-win of niet?
Wij krijgen veel vragen m.b.t. het inloggen op de LISA app. Hierbij even een korte uitleg: om in te loggen heb je jou (of jouw kinds) lidmaatschapsnummer nodig. Het lidmaatschapsnummer staat op de factuur die je van de club krijgt (evt factuur van vorig seizoen). Als je in de app store of play store van jou provider zoekt op LISA hockey, die app
Hoi, jeugdleden van MHCW,
Ga je komend schooljaar maatschappelijke stage lopen? MHCW heeft een aantal leuke opdrachten die je kunt uitvoeren. Je steunt daarmee je club en haalt de nodige punten: twee vliegen in een klap! Bijvoorbeeld: