Schrijf het vast in je agenda: 10 november opening van het nieuwe veld!
Nadere informatie volgt nog...
Update: er is een extra kennismakingstraining gepland op 2 november! Kom jij ook?

------------------------------------------------

Ben je een jongen van 10 of 11 en wil je wel eens kennismaken met hockey? Of ken je jongens die dat misschien wel zouden willen?
Er ligt kunstgras, er is zand opgebracht, er staan dug outs. Nu nog wat hekjes en natuurlijk doelen... Nog heeeeel eventjes geduld dus.
Houd de website in de gaten voor de officiƫle opening (ws in november)!
Je kunt ze weer aan de deur krijgen: jeugdige MHCW-spelertjes die Grote Clubactie-loten proberen te verkopen. Een belangrijk deel van de inleg hiervan gaat direct naar onze club, en je maakt kans op mooie prijzen. Dat is met recht een WIN-WIN, dus kopen maar!
Voor de verkopers:
Vanaf 25 mei geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU en in Nederland de AVG . AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming. In korte nieuwsflitsen houden we je op de hoogte van wat de AVG voor MHCW betekent. In flits 6 gaat het over eigen verklaring(en). Het gehele bestuur heeft al getekend, nu de rest van de vereniging