Kent u dat, van die dagen waarop de kinderen rond etenstijd trainen, de een laat thuis komt van zijn werk en de ander ook nog een vergadering heeft. Met een licht gevoel van stress en schuld rent u de winkel in op zoek naar een gemakkelijke snelle hap.
Lees in de bijlage alles over de enige echte MHCW PUBQUIZ op 5 april!!
Die wil je niet missen, dus meld je snel aan, want er kunnen maar tien teams meedoen....
Doe jij ook mee?
Het idee is simpel: doe boodschappen bij de Poiesz, krijg spaarmunten bij de kassa en stop die munten in de koker van MHCW ! Soms zijn er ook nog speciale acties waarbij je extra munten krijgt, dan gaat het extra hard.
MHCW is een club met relatief heel veel jeugdleden. Om alles georganiseerd te krijgen, hebben we dus veel vrijwillige bijdragen nodig van ouders en andere enthousiastelingen. Op dit moment komen we helaas wel wat handjes te kort. Dus…


Kun jij helpen? HEEL GRAAG!!

In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld!
Lijkt hockey je eigenlijk ook best leuk? Je kinderen hockeyen maar jij weet er niks van. Je hebt altijd al willen hockeyen, maar bent de drempel om bij een team te gaan nooit overgestapt. Je denkt twee linkerhockeyhanden te hebben. Je wilt als ouder wat meer van het spelletje meekrijgen dan alleen langs de lijn. Of je wilt gewoon wat sporten
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda