Zondag 16 juni a.s. organiseert MHCW nog een toernooi: en wel voor meisjes D. Behalve onze twee eigen meisjes D teams verwelkomen we 6 MD-teams uit onze regio! Dit toernooi begint om 10:00. We gaan voor een mooie sportieve en gezellige dag met deze meidenteams!
Zaterdag 15 juni a.s. organiseert MHCW het KNHB slottoernooi voor de jongens en mixed F‑teams uit district Noord. We verwelkomen dan hopelijk 14 teams op onze velden. Het thema van deze dag is BEROEPEN en we hopen dat iedereen verkleed komt. Het festijn duurt van 9:30 tot 14:00. We gaan voor een mooie sportieve en gezellige dag met deze
Schrijf het vast in je agenda:

Zaterdag 6 juli 2019 ‘MHCW goes glamping’
Met:

13 – 16 uur Familie-slottoernooi voor alle MHCW-leden + familie
16:30 uur Zomerkamp voor C/ D/ E-jeugd tot zondag 7 juli 10:00 uur

Verdere informatie volgt nog via de website + clubhuis + facebook
Geen zin of tijd meer voor hockey? Vergeet dan niet om vóór 1 juni 2019 je lidmaatschap op te zeggen! Elk jaar nemen we helaas afscheid van een aantal leden. Studie elders, verhuizen, geen zin meer, geen tijd meer of kiezen van een andere sport kunnen daarvoor goede (of minder goede) redenen zijn. Jammer, maar een fact of life .
Kent u dat, van die dagen waarop de kinderen rond etenstijd trainen, de een laat thuis komt van zijn werk en de ander ook nog een vergadering heeft. Met een licht gevoel van stress en schuld rent u de winkel in op zoek naar een gemakkelijke snelle hap.
In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld!