Beste leden,

Deze week is het bericht gekomen dat er geen aanpassingen komen in de avondlockdown voor de amateursport. In het bestuur van MHCW zijn gisteren de consequenties hiervan besproken. Wij hebben afgesproken dat wij de lijn van de KNHB volgen. Dat maakt dat er overdag tot 17 uur in de zaal kan worden getraind
Wij hebben dit jaar een superopbrengst van de Grote Clubactie. Een bedrag van bijna 3000,- euro (2.942,16). Vele leden hebben zich ingezet om dit grote bedrag op te halen. We hebben een aantal superverkopers en deze willen we graag in het zonnetje zetten:

Sebas (J8E1)      84 loten
Beste leden,
Helaas kunnen de trainingen buiten de komende weken niet doorgaan in verband met de aangescherpte maatregelen. Vanaf 17 uur moeten namelijk de sportcomplexen gesloten zijn. Het zaaltrainingsschema komt binnenkort online – deze trainingen zijn op zaterdag en zondag voor 17.00 uur.
Hierbij het trainingsschema voor de periode dec/maart.
De buiten trainingen beginnen weer zodra dat volgens de maatregelen mag.

De zaaltrainingen beginnen op zaterdag 4 december en zijn in de Brede School
In de bijlage de Corona-maatregelen die vanaf 13 november gelden bij MHCW.  Wij rekenen op ieders medewerking om alles goed te laten verlopen en hopen zo nog te kunnen blijven hockeyen. Veel plezier en succes met de wedstijden!